Sifter-rahaston kvartaaliraportti Q2/2021 [Video]

Vuoden toisen kvartaalin aikana Sifter-rahaston arvo nousi 4,2 % ja vastaavasti kesäkuun aikana 3,0 %. Vuoden alusta alkaen rahasto on noussut 17,3 %.

Sifter-rahaston sijoitusperiaate on pysynyt samana jo yli 18 vuoden ajan. Rahasto on pitkäaikainen sijoittaja pieneen joukkoon hyvin laadukkaita yrityksiä maailmanlaajuisesti. Meitä siis kiinnostaa ensisijaisesti yritystemme laatu ja kasvava rahantekokyky. Uskomme, että vahvimmat yritykset menestyvät hyvin kaikissa markkinaolosuhteissa, ja siksi haluamme omistaa niitä pitkään.

Esittelyssä Costco – erilaisen ansaintamallin vähittäiskauppa

Olisitko valmis maksamaan 60 dollaria, jotta pääset kauppaan ostoksille? Yli 70 miljoonaa ihmistä maksaa Costcolle vuosittain jäsenmaksun. Costco tekeekin yli 90 % tuloksestaan jäsenmaksuilla. Katso analyytikkomme Alexander Järfin esittely Costcosta – miksi olemme sijoittaneet yhtiöön?

Haluatko lukea tarkemmin Costcosta? Sifterin analyytikko, Alexander Järf teki 31-sivuisen raportin, jossa käsitellään yhtiön ansaintamalli, kilpailutilanne ja tulevaisuuden kasvunäkymät. Lataa raportti (eng).

Vastuuvapauslauseke. Tämän sivun sisältö ei ole tarkoitettu sijoitusneuvoiksi tai ostosuosituksiksi osakkeisiin. Sivusto kertoo näkemyksistämme yhtiöihin, joihin olemme sijoittaneet tai joiden osakkeet olemme myyneet. Rahaston historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta.
Pitkän tähtäimen laatusijoittaminen – Lataa opas
Pitkän tähtäimen laatusijoittaminen - Lataa opas
Tilaa sifterin uutiskirje

Ajatuksia laatusijoittamisesta

Uutiskirjeissä kerromme avoimesti, miten sijoitamme laatuyhtiöihin globaalisti. Liity Sifter-uutiskirjeen tilaajaksi ja saat: