Sifterin tiimi

Useilla rahastoilla on yksi salkunhoitaja, jonka vastuulla on sijoituskohteiden analysointi, seuranta ja päätökset. Me uskomme tiimityöhön ja jatkuvuuteen. Siksi olemme valjastaneet sijoituskohteiden analysointiin ja seurantaan 4+4 hengen tiimin.

Analyysitiimi

Analyysitiimin tehtävä on Sifter prosessin mukaisesti karsia ja vertailla uusia sijoituskohteita sijoitusavaruudesta sekä seurata Sylinteriyhtiöiden liiketoiminnan kehitystä. Tiimin tasapainottava voimana on neljän hengen investointikomitea.
Santeri Korpinen

Santeri Korpinen

EMBA, MMM

Santeri on Sifter Capital Oy:n toimitusjohtaja. Santerin tehtäviin kuuluu analyysitiimin johtaminen, sijoittajasuhteiden hoitaminen sekä Luxemburgin hallinnointiyhtiön yhteistyön johtaminen. Ennen Sifteriä hän toimi 17 vuotta liikkeenjohdon konsulttina.

Alexander Järf

Alexander Järf

DI, KTM

Alexander on kaksois-tutkinnon omaava yritysanalyytikko, jossa yhdistyy kyky analysoida yritysten ansaintamalleja sekä yritystä sijoituskohteena. Alexander hyödyntää insinööritaustaansa Sifterin teknologia- ja teollisuusyhtiöiden analysoinnissa. Ennen Sifteriä hän työskenteli teollisuudessa.

Olli Pöyhönen

Olli Pöyhönen

KTM

Olli on kokenut yritysanalyytikko, joka ei jätä kiveäkään kääntämättä, analysoidessaan potentiaalisia sijoituskohteita Sifterin salkkuun. Ennen Sifter-tiimiin liittymistä Olli toimi rahoitusalalla analyytikkona sekä Suomen Pankissa.
Karl-Johan Lidsle

Karl-Johan Lidsle

KTM

Karl on Sifterin tiimin uusin vahvistus. Karl omaa erittäin vahvan analyyttisen työtavan tutkia systemaattisesti yritysten liiketoimintoja.

Investointikomitea

Investointikomiteamme koostuu pitkän linjan sijoitusalan ammattilaisista, jotka sparraavat Analyysitiimin tuloksia viikottain. Uskomme saumattomaan yhteispeliin ja siihen, että yhteinen tutkimusraami mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.
Hannes Kulvik, Sifter Capital

Hannes Kulvik

Tekniikan tohtori

Hannes on Sifter-rahaston perustaja ja investointikomitean puheenjohtaja. Hanneksella on yli 25 vuoden kokemus rahoitusalalta, yritysten kehittämisestä ja rahoittamisesta. Hän oli ensimmäisten joukossa luomassa Suomeen pääomasijoitustoimintaa. Lisäksi hän on johtanut useiden pörssiyhtiöden hallituksia sekä toiminut Presidentti Martti Ahtisaaren neuvonantajana.
Luc Caytan, Sifter Capital

Luc Caytan

KTM

Luc on belgialais-taustainen pankkiiri, joka teki uransa Kredit Bank Luxembourgissa ympäri maailmaa. Luc tuo Sifterin toimintaan kokemuksensa lukuisilta eri toimialoilta. Luc toimii useiden rahastojen hallituksissa ja on aktiivinen sijoittaja sekä neuvonantaja. Hän on toiminut muun muassa Luxemburgin pörssin hallituksen jäsenenä, ISMA:n puheenjohtajana sekä neuvonantajana Euroopan keskuspankille.
Pauli Kulvik, Sifter Capital

Pauli Kulvik

MBA, DI

Paulilla on pitkä ura suuryritysten johtotehtävistä. Pauli tuo Sifterin sijoitusanalyysiin strategista ajattelua, rahoitusosaamista sekä teollista näkökulmaa. Viimeiset yli kymmenen vuotta hän on toiminut partnerina pääomasijoitusalalla. Pauli on myös Sifter rahaston hallituksen jäsen.

Jukka Jaakola, Sifter Capital

Jukka Jaakkola

DI, KTM

Jukka toimi aiemmin Sifter-analyytikkona vuosia, jonka jälkeen hän siirtyi teollisuuden palvelukseen toteuttamaan insinöörin kutsumustaan. Erinomaisen analyysiuransa tulosten johdosta, Jukka kutsuttiin mukaan Sifterin investointikomiteaan vuonna 2017.

Asiakaspalvelu

Sifterin analyysitiimiä täydentää Helsingin Kaartinkaupungin toimistolla Investor Relations Manager Riku Pennanen sekä kaksi asiakaspalvelijaa, jotka auttavat kumppanisijoittajiamme monissa sijoittamiseen liittyvissä arkirutiineissa.

Riku Pennanen

Riku Pennanen

Riku vastaa Sifterillä Suomen sijoittajasuhteista. Riku kertoo mielellään, miksi globaalit laatuyhtiöt ovat Sifterin sijoitusstrategian ytimessä ja miten Sifter-rahastoon pääsee sijoittajaksi.

Sanna Heinonen

Sanna Heinonen

BBA

Sanna toimii Sifter Capital Oy:llä toimiston assistenttina. Sanna auttaa sinua kaikissa Sifterin toimiston rutiineihin liittyvissä asioissa. Jos tarvitset neuvoja esimerkiksi laskutusasioissa tai vaikkapa ovikoodin toimistollemme sisälle päästäksesi, ota yhteyttä Sannaan ja saat nopean avun.

Johannes Nummikoski

Johannes auttaa kumppanisijoittajiamme kaikissa rahastomme sijoitusten dokumenttien hallintaan, täyttöön ja lähetykseen liittyvissä asioissa. Jos tarvitset apua ja neuvoja tarvittavien dokumenttien lähetyksessä tai esimerkiksi sertifioidun passikopion ottamisessa, ota yhteyttä Johannekseen.