Sifter Fund Global kvartaaliraportti Q3/2021

Sifter-rahaston kvartaaliraportti Q3/2021 [Video]

Vuoden alusta alkaen rahasto on noussut 20,4 %. Kolmannen kvartaalin aikana Sifter-rahaston arvo nousi 2,6 % ja vastaavasti syyskuun aikana rahaston arvo laski 1,5 %.

Kolmannen kvartaalin aikana Sifter-rahasto teki yhden uuden sijoituksen. Tutkimme yli kaksi kuukautta Sony Corporationia ja tulimme lopputulokseen, että yhtiö täyttää Sifterin laatukriteerit.

Sonyn oston rahoitimme myymällä kokonaan pois Oraclen position, joka on ollut salkussamme jo lähes 10 vuotta. Sinä aikana Oraclen osake on tuottanut noin 250 % euroissa mitattuna sekä osingot päälle. Analyysimme pohjalta Oracle on edelleen laadukas yhtiö, mutta sen kasvunäkymät ovat varsin vaatimattomat.

Vastuuvapauslauseke. Tämän sivun sisältö ei ole tarkoitettu sijoitusneuvoiksi tai ostosuosituksiksi osakkeisiin. Sivusto kertoo näkemyksistämme yhtiöihin, joihin olemme sijoittaneet tai joiden osakkeet olemme myyneet. Rahaston historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta.
Pitkän tähtäimen laatusijoittaminen – Lataa opas
Pitkän tähtäimen laatusijoittaminen - Lataa opas
Tilaa sifterin uutiskirje

Ajatuksia laatusijoittamisesta

Uutiskirjeissä kerromme avoimesti, miten sijoitamme laatuyhtiöihin globaalisti. Liity Sifter-uutiskirjeen tilaajaksi ja saat: