Sijoita yksityishenkilönä

Tervetuloa kumppanisijoittajaksi.

Näin sijoitat

Ensisijaisesti suosittelemme, että käyttäisit meitä apunasi tilinavausprosessissa. Sifter Capital Oy välittää Sifter-rahastoa. Emme veloita tästä palvelusta sinulta mitään ylimääräistä. Autamme sinua tekemään ja toimittamaan kaikki sijoitukseen liittyvät dokumentit. Näin selviät helpoimmalla.

Voit sijoittaa myös itsenäisesti seuraamalla näitä ohjeita (1-3).

Sijoituspalveluyhtiönä olemme velvollisia tunnistamaan asiakkaamme. Ennen kuin voit sijoittaa Sifteriin, tarvitsemme sinulta täytetyn tilinavauslomakkeen sekä passikopion.

Lataa ja täytä tilinavauslomake (Application Form For Private Investor) ja toimita se meille. Lähetämme puolestasi kaikki dokumentit Luxemburgiin tunnistamista ja tilinavausta varten.

Halutessasi voit myös toimittaa alkuperäiset dokumentit itse osoitteeseen:

EUROPEAN FUND ADMINISTRATION (EFA)
Att: Register Department – AML Section
2, rue d’Alsace
P.O. Box 1725
L-1017 Luxembourg

Toimita tilinavauslomakkeen mukana sertifioitu passikopio. Passin tulee olla voimassa 6 kk sijoittamisen jälkeen.

Passikopion voi sertifioida joko Maistraatissa tai me voimme ottaa sertifioidun passikopion puolestasi, jos käyt toimistollamme Helsingin Kaartinkaupungissa.

Kun tilisi on avattu, voit tehdä sijoituksen Sifter-rahastoon täyttämällä merkintälomakkeen, joka lähetetään faxilla EFA:lle (European Fund Admistration). Rahaston rekisterin pitäjä. Fax numero +352 48 65618002

Lähetettyäsi faxilla merkintätoimeksiannon voit siirtää merkintääsi vastaavan summan alla olevin tiedoin.

Saaja: Sifter Fund Global
SWIFT: KBLXLULL
Sifter Fund IBAN account: LU97 7050 K002 0900 0000

Osoite: 11, rue Aldringen, L-1118 Luxembourg (joskus tilinsiirroissa kysytään)

Kun lähetät merkintälomakkeen ennen klo 17.00 (CET), niin saat ostaa Sifter-osuuksia lähetyspäivän päätöskurssin mukaan (seuraavan päivän NAV-arvo).

Vahvistus merkinnästä lähetetään Sinulle postitse antamaasi osoitteeseen.

Yhteydenottopyyntö

Sifter tarvitsee antamiasi yhteystietoja ottaakseen sinuun yhteyttä. Voit poistua rekistereistämme koska tahansa. Miten olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi? Tutustu tietosuojaselosteeseen.