Sifter Fund Global kuukausiraportti 4/2021 Video

Sifter-rahaston kuukausiraportti 4/2021 [Video]

Huhtikuussa Sifter-rahasto nousi 1,3 %, kun taas maailmanlaajuiset osakemarkkinat* nousivat 1,9 %. Vuoden alusta lähtien Sifter on noussut 14,1 %, kun taas markkinat* ovat nousseet 10,9 % (*MSCI ACWI kokonaistuotto Euroissa).

Huhtikuussa yritykset myös raportoivat ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksensa ja antoivat ohjeistusta tulevasta. Tulokset olivat odotettua parempia – talous avautuu nopeasti. Esimerkiksi Alphabet (Google) kasvatti entisestään tulostaan verkkomainonnan kasvun myötä. Myös yhdysvaltalainen Verisign, joka hallinnoi .com ja .net -palveluita, yllätti vahvalla kasvullaan. Molemmat yritykset ovat Sifter-rahaston kymmenen suurimman sijoituksen joukossa.

Huhtikuun kuukausiraporttivideolla kerromme Sifter-lukujen lisäksi, miksi olemme sijoittaneet Atlas Copcoon ja mikä tekee siitä laatuyhtiön?

Vastuuvapauslauseke. Tämän sivun sisältö ei ole tarkoitettu sijoitusneuvoiksi tai ostosuosituksiksi osakkeisiin. Sivusto kertoo näkemyksistämme yhtiöihin, joihin olemme sijoittaneet tai joiden osakkeet olemme myyneet. Rahaston historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta.
Pitkän tähtäimen laatusijoittaminen – Lataa opas
Pitkän tähtäimen laatusijoittaminen - Lataa opas
Tilaa sifterin uutiskirje

Ajatuksia laatusijoittamisesta

Uutiskirjeissä kerromme avoimesti, miten sijoitamme laatuyhtiöihin globaalisti. Liity Sifter-uutiskirjeen tilaajaksi ja saat: