Sifter Fund Global Kvartaaliraportti Q1/2021

Sifter-rahaston kvartaaliraportti Q1/2021 [Video]

Sifter-rahasto tuotti +12,6 % ensimmäisellä kvartaalilla 2021. Mitä yhtiöitä myimme tai ostimme? Esittelyssä puolijohdeteollisuuden markkinajohtaja, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company.

Hyvä alku vuodelle 2021. Uskomme vakaasti, että laatuyhtiöiden omistaminen antaa erittäin hyvän suojan pitkän tähtäimen sijoittajien varoille. Emme väitä, että osakekurssit nousevat (tai eivät laske) tänä tai ensi vuonna. Kukaan ei tiedä.

Ydinajatuksemme on terävöitynyt entisestään: Sifter-rahasto haluaa omistaa pienen määrän huolella tutkittuja ja valittuja laatuyhtiöitä globaalisti, kaikissa markkinatilanteissa.

Vastuuvapauslauseke. Tämän sivun sisältö ei ole tarkoitettu sijoitusneuvoiksi tai ostosuosituksiksi osakkeisiin. Sivusto kertoo näkemyksistämme yhtiöihin, joihin olemme sijoittaneet tai joiden osakkeet olemme myyneet. Rahaston historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta.
Pitkän tähtäimen laatusijoittaminen – Lataa opas
Pitkän tähtäimen laatusijoittaminen - Lataa opas
Tilaa sifterin uutiskirje

Ajatuksia laatusijoittamisesta

Uutiskirjeissä kerromme avoimesti, miten sijoitamme laatuyhtiöihin globaalisti. Liity Sifter-uutiskirjeen tilaajaksi ja saat: